P.E.C

Projecte Educatiu

Projecte Educatiu

El nostre Projecte Educatiu, se centra en l’estimulació del desenvolupament de les diverses capacitats (cognitiva, musical, plàstica, física, experimental, etc.), que poden desenvolupar els infants en aquestes primeres edats, per aconseguir un correcte desenvolupament, aprenentatge i evolució.

La nostra proposta didàctica, és una proposta oberta i flexible que anem adaptant a la realitat de  l’aula. Treballem a partir d’unes activitats programades, de les quals les portem a terme a través de l’observació, la manipulació i l’experimentació. Utilitzem el joc com a eina d’estimulació per ensenyar els conceptes i els continguts, ja que és la forma més propera perquè aprenguin tot jugant i gaudint del què nosaltres els hi ensenyem. Ens agrada també, que interactuïn de manera directa amb l’entorn i ho fem possible mitjançant les activitats diàries a l’aula i les sortides programades que fem a l’exterior de l’escola.

Aquest projecte, és l’instrument amb el qual es regeix la nostra llar d’infants. La nostra finalitat és donar un bon servei, i de qualitat, amb tot el què oferim i ensenyem als nostres infants.

Model de Gestió